امروزه این جراحی طرفداران بسیاری دارد ، اما متاسفانه این جراحی در اکثر موارد توسط افراد غیر متخصص انجام می شود که همین امر باعث می شود عوارض بسیار زیادی برای بانوان عزیز ایجاد شود. انجام این جراحی توسط افراد غیر متخصص باعث بروز مشکلاتی مانند عدم رضایت مراجعه کننده ، ظاهر نامطلوب دستگاه تناسلی و گاهی اوقات با حذف کامل لابیا مینور همراه است. بروز این مشکلات باعث ایجاد اختلالاتی می شود. این اختلالات عبارتند از:
- درد در ناحیه تناسلی
- کاهش اعتماد بنفس فرد
- کاهش حس جنسی به هنگام رابطه زناشویی
چه زمانی می توان گفت لابیاپلاستی ناموفق بوده است؟
در جراحی اولیه ، ممکن است پزشک تخصص لازم را نداشته باشد و بافت های لابیا را دچار آسیب کند. بنابراین ، در صورتی که به دلایلی مثل عدم تقارن و شکل غیرطبیعی لابیاها ، بیمار نارضایتی را تجربه کرده باشد ، انجام عمل ترمیمی لابیاپلاستی می تواند گزینه ای مناسب باشد. در این نوع جراحی ، بهترین دکتر لابیاپلاستی تهران باید عمل پیوند را انجام دهد که به تخصص و تجربه زیادی نیاز دارد. به همین دلیل ، توصیه می شود که عمل ترمیمی لابیاپلاستی تنها توسط پزشکان متخصص و با تجربه در این زمینه انجام شود. باید به یاد داشته باشید که جراحی غیراصولی ، خطرات و عوارض خطرناکی را برای بیمار به وجود می آورد. عدم تقارن بخش های مختلف واژن ، تورم همیشگی ، برداشت بیش از حد بافت واژن و آسیب رسیدن به قوه جنسی فرد ، از مهم ترین دلایل ناموفقیت در لابیاپلاستی هستند.
جراحی ترمیمی لابیاپلاستی توسط دکتر شهناز شایانفر
دکتر شهناز شایان فر متخصص جراحی زیبایی زنان این مژده را به تمام خانم هایی که جراحی لابیا پلاستی ناموفقی داشته اند ، می دهد که می تواند ، با استفاده از روش ها و تکنیک های جدید ، جراحی های کاملا اختصاصی جهت رفع این مشکل انجام دهد و سعی می شود دستگاه تناسلی افرادی که جراحی ناموفق داشته اند با انجام عمل جراحی ترمیمی لابیاپلاستی ، تا حد ممکن به حالت ایده آل برسد.
در چه مواردی ترمیم لابیاپلاستی نیاز است؟
باید بدانید که به دلیل وجود چندین عامل مهم به انجام عمل لابیاپلاستی ترمیمی نیاز می شود. از جمله دلایل اصلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- در صورتی که در عمل اولیه، لابیاها تقارن نداشته و مشکل آنها رفع نشده باشد ، بیمار می تواند به عمل ثانویه نیاز داشته باشد.
- اگر در عمل اولیه ، به دلیل انتخاب تکنیک اشتباه ، جای بخیه ها روی لابیاها مانده باشد ، پزشک باید عمل لابیاپلاستی ترمیمی برای بیمار انجام دهد.
- اگر در عمل اولیه ، لابیاهای بیمار به طور کلی برداشته شده و یا سایز آنها بسیار کم شده باشد ، بیمار باید برای انجام جراحی ترمیمی لابیاپلاستی اقدام کند.
✅توصیه می شود که قبل از تصمیم گیری برای انجام هرگونه جراحی ، با پزشک خود مشورت کنید و نظر وی را در این زمینه جویا شوید. همچنین ، باید به یاد داشته باشید که عمل ترمیمی یک جراحی حساس و دقیق است و تنها باید به دست پزشکان متخصص و با تجربه در این زمینه انجام شود.
بهترین زمان برای لابیاپلاستی ترمیمی
حداقل زمانی که برای انجام جراحی لابیاپلاستی ترمیمی باید گذشته باشد ، حدود ۶ ماه است. اگر عمل ترمیمی قبل از این مدت زمانی انجام شود ، عوارض غیرقابل جبرانی برای بیمار رخ می دهد. در واقع ، نمود نتایج واقعی و نهایی این نوع جراحی معمولا تا ۶ ماه طول می کشد و انجام عمل ترمیمی قبل از این مدت ، ممکن است به نتایج نهایی و دقیق عمل ضربه وارد کند. بنابراین ، بهترین راه حل برای انجام عمل ثانویه لابیاپلاستی ، صبر کردن تا پایان این بازه زمانی است. با صبر کردن تا پایان این مدت ، می توانید از نتیجه نهایی و دقیق عمل ترمیم لابیاپلاستی خود مطمئن شوید و از هرگونه عوارض و مشکلات پس از جراحی جلوگیری کنید. در نهایت، برای اطمینان از اینکه زمان مناسب برای انجام جراحی ترمیم لابیاپلاستی فرا رسیده است و برای داشتن نتایج بهتر و دقیق تر از این نوع جراحی ، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و نظر وی را در این زمینه جویا شوید.
دوره نقاهت جراحی ترمیم لابیاپلاستی چند وقت است؟
دوره نقاهت جراحی ترمیم لابیاپلاستی معمولاً بین ۴ تا ۶ هفته طول می کشد ، اما بهبودی اولیه طی ۱ تا ۲ هفته اتفاق می افتد. در این مدت ، توصیه می شود بیمار به دقت دستورالعمل های مراقبتی بعد از عمل را اجرا کند.
مراقبت های بعد از جراحی لابیاپلاستی ترمیمی
- از دست زدن یا مالش ناحیه جراحی خودداری کنید.
- تا حداقل ۴ تا ۶ هفته از رابطه جنسی اجتناب کنید.
- ناحیه جراحی را با آب ولرم و صابون های ملایم شستشو دهید.
- از انجام فعالیت های سنگین و ورزش های شدید خودداری کنید.
- لباس های تنگ نپوشید زیرا به ناحیه جراحی شده فشار وارد می کند.
- برای پیگیری وضعیت بهبودی و ارزیابی جراحی ، به موقع به پزشک مراجعه کنید.
- در صورت بروز ورم ، از کمپرس سرد یا داروهای ضد التهاب تجویز شده استفاده کنید.
- برای جلوگیری از عفونت و تسکین درد ، داروهای آنتی بیوتیک و مسکن را طبق دستور پزشک مصرف کنید.